Учбовий план

Перший курс

  • Місце навчання: Прага, Чехія
  • Навчальний заклад: Чеський аграрний університет (CZU)
  • Факультет: Економіки та управління
  • Спеціальність: Бізнес-адміністрування
  • Тривалість навчання: жовтень — червень
  • Мова навчання: англійська

Структура програми

Модуль 1: очне навчання в CZU на факультеті Економіки та управління за спеціальністю «Бізнес-адміністрування».

Модуль 2: ознайомча поїздка до Швейцарії (відвідування і знайомство з двома інститутами SEG: HIM і Cezar Ritz Colleges) — 3 дні / 2 ночі (листопад-грудень). Мета: знайомство з інститутами, програмою навчання третього курсу, викладачами та деканами, а також знайомство зі сферою гостинності. Проживання включено у вартість програми.

Модуль 3: очні заняття в Асоціації готелів і ресторанів Чехії протягом першого курсу навчання. Майстер-класи від провідних фахівців галузі готельно-ресторанного бізнесу Чехії. Лекції та практичні заняття в кращих готелях Праги (наприклад, BOSCOLO 5 *).

Модуль 4: знайомство з галуззю готельно-ресторанного бізнесу в Чехії (наприклад: поїздка в Карлові Вари, відвідування основних визначних пам’яток Праги та Чехії, візит на пивоварний завод, візит на виноградники, відвідування офісу DHL та ін.).

Модуль 5: липень чи серпень (на вибір 4 тижні). Лекції та практичні заняття в кращих готелях Чехії 4-5*. Лекції в Асоціації готелів і ресторанів Чехії на тему: «Особливості європейського туристичного бізнесу. Менеджмент в туризмі. Тенденції розвитку готельного бізнесу в Європі та в світі».

Вимогою до переводу на наступний курс є відвідування та успішна здача всіх модулів програми.

Перший курс

  • Місце навчання: Прага, Чехія
  • Навчальний заклад: Чеський аграрний університет (CZU)
  • Факультет: Економіки та управління
  • Спеціальність: Бізнес-адміністрування
  • Тривалість навчання: жовтень — червень
  • Мова навчання: англійська

Структура програми

Модуль 1: очне навчання у Швейцарії — 2 тижні, липень — Hotel Institute Montreux (HIM). Тема курсу: Введення в галузь гостинності (обов’язковий кредитний модуль). Навчання, проживання та харчування включено у вартість.

Модуль 2: очне навчання в Чехії на факультеті Економіки і підприємництва за спеціальністю «Бізнес — адміністрування».

Модуль 3: лекції від викладачів SEG в Празі у Чеському аграрному університеті — 1 тиждень, зимовий семестр.

Модуль 4: очні заняття в Асоціації готелів і ресторанів Чехії на протязі 2-го року навчання. Майстер-класи від провідних фахівців галузі готельно-ресторанного бізнесу Чехії. Лекції та практичні заняття в кращих готелях Праги.

Модуль 5: знайомство з галуззю медичного туризму в Чехії.

Вимогою до переводу на наступний курс є відвідування та успішна здача всіх модулів програми.

Третій курс (Варіант 1)

Швейцарський диплом про вищу освіту за спеціальністю «Міжнародний готельний менеджмент»

Місце навчання: Монтре, Швейцарія
Навчальний заклад: Hotel Institute Montreux (HIM)
Спеціальність: «Міжнародний готельний менеджмент»
Тривалість навчання: 22 тижні, 2 триместри
Мова навчання: англійська

Структура програми

Модуль 1: очне навчання в Hotel Institute Montreux*. Вивчення галузі менеджменту в сфері гостинності в Швейцарії в одному з найпрестижніших інститутів світу. Поєднання інтенсивних аудиторних занять від майстрів сфери, обов’язкових практичних занять під час очного навчання, обов’язкових професійних екскурсій, — все це гарантує повне занурення в усі аспекти й тонкощі готельно-ресторанного бізнесу.

Модуль 2: обов’язкове стажування в Швейцарії або іншій країні (від 4 до 6 місяців). Щомісячна зарплата на посаді стажера в Швейцарії становить 2172 — 2450 швейцарських франків. Успішний захист звіту про стажування.

Модуль 3: складання державних іспитів та захист дипломної роботи в Чеському аграрному університеті (Прага, Чехія).

Умовою отримання документів про освіту є успішний захист дипломів, складання державних іспитів та успішне проходження обов’язкового стажування в Швейцарії або за кордоном.

Третій курс (Варіант 2)

Швейцарський ступінь бакалавра за спеціальністю «Міжнародний бізнес в сфері готельного менеджменту та туризму»

Місце навчання: Ле-Бувре, Швейцарія
Навчальний заклад: Cezar Ritz Colleges
Спеціальність: Міжнародний бізнес в сфері готельного менеджменту та туризму
Тривалість навчання: 33 тижні, 3 триместри
Мова навчання: англійська

Структура програми

Модуль 1: очне навчання в Cezar Ritz Colleges*. Вивчення галузі менеджменту в сфері гостинності в Швейцарії в одному з найпрестижніших інститутів світу. Поєднання інтенсивних аудиторних занять від майстрів сфери, обов’язкових практичних занять під час очного навчання, обов’язкових професійних екскурсій, — все це гарантує повне занурення в усі аспекти й тонкощі готельно-ресторанного бізнесу.

Модуль 2: обов’язкове стажування в Швейцарії або іншій країні (від 4 до 6 місяців). Щомісячна зарплата на посаді стажера в Швейцарії становить 2172 — 2450 швейцарських франків. Успішний захист звіту про стажування.

Модуль 3: складання державних іспитів та захист дипломної роботи в Чеському аграрному університеті (Прага, Чехія).

Умовою отримання документів про освіту є успішний захист дипломів, складання державних іспитів та успішне проходження обов’язкового стажування в Швейцарії або за кордоном.

Залишити запит на навчання

Щоб отримати детальну інформацію залиште запит і наш спеціаліст зв’яжеться з Вами найближчим часом.